Diensten

🏆Uw rit op video

Uw rit op video

EQuifilm is regelmatig aanwezig op evenementen in zowel binnen- als buitenland. U kunt uw rit volledig gratis terugkijken op ons YouTube-kanaal. Tevens bieden wij de mogelijkheid om uw video na te bestellen in Full HD 1080P kwaliteit. U krijgt uw video simpelweg in de mailbox via Wetransfer of op DVD.Bellen?

🎬EQuifilm Videoserver

EQuifilm Videoserver

EQuifilm specialiseert zich niet alleen in de productie van hippische video. Wij zijn tevens expert op gebied van verspreiding en archivering van deze bijzondere beelden. In samenwerking met onze vaste streamingpartners bieden wij het MKB binnen de hippische wereld onze streamingdiensten aan. Wij richten iedere videoserver geheel op maat in. Wij weten maar al te goed dat iedere klant uniek is!

📈

Metadatering

Iedere video op onze videoserver wordt voorzien van metadata over de afstamming, eigenaren en leeftijd van de paarden die worden getoond in de betreffende video. Hierdoor kunnen paarden snel en gemakkelijk worden teruggevonden. Tevens kunt u de progressie van uw paard terugzien en interessante afstammelingen bekijken.

🔒

Veilig

De server is een veilige backup plaats van uw gehele videoarchief. Onze servers zijn van de hoogste kwaliteit en worden dagelijks geback-upt.

🌎

Live streaming

Onze videoserver maakt het tevens mogelijk uw evenement live te streamen. Dat kan vaak veel voordeliger dan dat u denkt! Neem contact op >>

Social media

Onze videoserver is geoptimaliseerd voor het delen op sociale media zoals Facebook en Twitter, tevens kunnen kijkers uw openbare video’s gemakkelijk integreren op hun eigen website. Zo bereikt u een nog groter publiek!


Bekijk voorbeeld
 

Bellen?

👥Bedrijfsvideo’s

Bedrijfsvideo’s

EQuifilm heeft jarenlange ervaring met de productie van bedrijfsfilms. Wij bedenken samen met u het concept om vervolgens het script en draaiboek uit te werken. Na een lange draaidag slaan wij maar al te enthousiast aan het monteren, waarna u binnen enkele weken uw bedrijfsvideo online kunt bewonderen!Bellen?

💻Televisie Productie

Televisie Productie

Sinds 2012 maakt EQuifilm voor televisiezender Horse & Country TV verschillende programma’s. Onder andere produceren wij achter de schermen bij diverse evenementen in Nederland het maandelijkse programma ‘Passe Partout’ en het educatieve realityprogramma ‘Aan de bak met Annemarie’.Bellen?

© Copyright - Equifilm 2016 | Tel. +31 (0)6 539 346 93 | info@equifilm.com | Hondius Media: Rijksstraatweg 6, 3631 AC Nieuwersluis | KVK: 50075993 | BTW: NL201237234B02